OVER AMARINS

“Geïnspireerd door het feit dat je met een kleine verandering een groot resultaat kan bereiken. Dat drijft mij elke dag weer in het werk om jou verder te helpen!”

Mijn naam is Amarins Menger, met veel plezier werk ik sinds 2017 als praktijkeigenaar van Oefentherapie Ouderkerk a/d Amstel. Elke behandeling geeft voor mij weer de uitdaging om jong en oud enthousiast en gemotiveerd het effect van oefentherapie te laten ervaren. Samen werken we door middel van adviezen en oefeningen aan verbetering van de houding en bewegingsgewoontes. Hierbij word je gestimuleerd om zelf na te denken over oplossingen. Een plezierig en persoonlijk contact vind ik hierbij heel belangrijk.

Na het afronden van de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam in 2016 heb ik eerst een halfjaar gewerkt in mijn geboorteplaats Leeuwarden. Toen halverwege 2017 de kans kwam om in Ouderkerk a/d Amstel aan de slag te gaan, heb ik deze met twee handen aangegrepen.

Door middel van scholingen ga ik op zoek naar verschillende manieren waarbij ik jou help om jezelf goed te kunnen helpen.

Ik ben lid van de beroepsvereniging VvOCM, en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Waarom Oefentherapie Ouderkerk a/d Amstel?

Oefentherapie Ouderkerk a/d Amstel werkt op een effectieve en laagdrempelige manier om je klachten te verminderen. Voor uw klachten wordt een passende behandeling uitgestippeld waarbij rekening wordt gehouden met uw dagelijkse activiteiten. Bewegingsoefeningen sluiten hier zoveel mogelijk op aan.

Nascholing

2017 - Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap | Methode van Cecile Röst